Fältartisterna 60 år!

Posted on

Den 13 november spelade AKA-Film in den jubileumskonsert som Fältartisterna gav på sitt 60-årsjubileum på Scalateatern i Stockholm. Ett dryga trettiotal artister framförde olika nummer från skilda epoker varvat med stand-up och tal av bland annat ÖB.

The Swedish Korean Film Project 2.0

Posted on

Under vecka 42-43 kommer Peter Nordström, AKA-Films vd, att besöka Sydkorea tillsammans med vår ordförande, Lars Frisk. De åker dit för att fortsätta förhandlingarna med de koreanska sponsorerna för filmprojektet: LET US NEVER FORGET. Under besöket kommer de även att medverka i det koreansk TV-programmet: Jong Jin Park’s Live Show som sänds på kanalen TV Chosun. […]

Bion blir studio

Posted on

Under hösten kommer AMFs biograf på Östermalmsgatan byggas om till inspelningsstudio. Efterfrågan på att hyra en liten biograf har minskat under åren och därför bygger vi om den till inspelningsstudio. Intresset för centralt belägna studios i innerstan är alltid stort, så därför känns beslutet logiskt.  Vi behåller den i rummet THX-klassade designen och får på så sätt […]

Lena Törner invald i AKA-Films styrelse

Posted on

Vid AKA-Films årsmöte i veckan blev Lena Törner invald i styrelsen. Lena Törner är grundare av MacoMedia AB samt affärsnätverken MATRONA & PATRONA. Lena fick även utmärkelsen Småföretagarnas Favorit 2015 i både Solna och Sundbyberg samt Sundbybergs stads jämställdhetsstipendium 2015. Vi hälsar Lena varmt välkommen som ny i styrelsen. Foto: Västerorts Foto

Almedalen 2016

Posted on

AKA-Film kommer under årets Almedalsvecka att producera webbsändningar på inte mindre än fyra scener. Dels från Försvarspolitisk Arena, men även NOWA Kommunikations tre scener/trädgårdar. Kul!

Film om Texaco

Posted on

Vi är glada att ha fått förtroendet av Preem att producera en film om varumärket Texaco. Produktion under februari och premiär på Elmia i början av mars.

Preem x 2

Posted on

Två stycken filmer för Preem har producerats i november och december. En kundfilm som visades på Preems partnerträff i Göteborg, och en film om Affärsplan 2016.

Lysande uppdrag på Armémuseum

Posted on

I lördags var det vernissage på Armémuseum och den nya permanenta utställning Makten och Ärligheten. Armé- Marin- och Flygfilm, som är initiativtagare till utställningen, ställer upp med filmer och gamla filmutrustningar. AKA-Film fick frågan om vi kunde ljussätta hela utställningen och så skedde under några hektiska dagar veckan innan premiär.